Koneasentaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 16.10.2022

Etsitkö työpaikkaa, jossa saat kehittyä ja oppia uutta? Kiinnostavatko monipuoliset tehtävät koneasennusten parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme reipasta koneasentajaa Jyväskylään.

Työpäiväsi

Työpäiväsi koostuvat teollisuuden kone- ja metallialan työtehtävistä, kuten erilaisien koneiden mekaanisista asennuksista ja korjauksista, teräsrakenteiden kokoonpanosta sekä hitsauksesta. Valittavalta henkilöltä edellytetään joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työhön voi kuulua satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputyötä. B-ajokortti on työtehtävään välttämätön.

Toivomme sinulta

  • Kone- tai metallialan koulutusta, ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Motivoitunutta työasennetta sekä halua oppia uutta
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja

Tarjoamme sinulle

Pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa, sekä edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tueksesi yhteen hiileen puhaltavan, huipun työporukan. Asiakkaamme tarjoaa sinulle vaihtelevia työtehtäviä asiakkaidensa kohteissa, päivärahta ja kilometrit maksetaan reissutyöstä.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
040 688 6545

Avainsanat: koneasentaja, koneenasentaja, kunnossapitoasentaja, asentaja, metallityöntekijä, hitsaaja, huoltoasentaja, kunnossapito

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.