Kolme työnjohtajaa Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 5.9.2022

Asiakasyrityksemme etsii kolmea työnjohtajaa Tampereelle! Mitkä mahdollisuudet ja nyt on vielä valinnanvaraa! Kohteina sairaalatyömaa, koulutyömaa ja kerrostalotyömaa. Kaikki kohteet Pirkanmaan alueella. Työn aloitus sopimuksen mukaan elo-syyskuussa. Kesto kohteesta riippuen vähintään vuoden loppuun tai ensivuoden puolelle. 

Toivomme hakijalta:

-tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI/RI/RKM)

-aikaisempaa työnjohtokokemusta rakennusalalta

-ongelmanratkaisua- ja paineensietokykyä

-kustannus- ja laatutietoista tekemistä

Jos sinulla pysyy työnjohdolliset langat käsissä ja olet vapailla työmarkkinoilla, ilmianna itsesi ja taitosi lähettämällä hakemus! Kerro millaisissa kohteissa olet aiemmin ollut työnjohtajana ja millaisia haasteita etsit tällä hetkellä? Lisääthän palkkatoiveesi hakemukseesi!

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Yhteydenotot ja lisätiedot WorkPowerin yhteyshenkilöiltä Anne Hölsö 0440205057. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti osoitteessa http://www.workpower.fi tai laita tietosi tulemaan sähköpostilla anne.holso@workpower.fi.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.