Kolme ammattitaitoista perämiestä Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Punkalaidun

Haku päättyy 30.6.2022

Maanrakennukseen kolme ammattitaitoista perämiestä Punkalaitumelle!

Niinhän sitä sanotaan, että kaikki tiet vievät Punkalaitumelle, niin myös meidänkin tie. Mikäs sen parempaa, kuin lähteä idylliselle Punkalaitumelle hommiin? Tuo lähes kolmen tuhannen asukkaan kunta etsii itselleen nyt sankareita, jotka kulkevat nimellä maanrakennuksen ammattitaitoinen perämies! Haluatko juuri sinä mahdollisesti nimesi historiaan ja olla kirjaimellisesti rakentamassa uutta Punkalaidunta maailmankartalle? Hyvä! Tule siis meidän kauttamme hommiin.

Mikä parasta, kokeneet perämiehet saavat rauhassa harjoittaa ammattitaitoaan ja tehdä rauhassa sen missä ovat ammattilaisia, turhista hälinöistä ja häiriötekijöistä ei siis tietoakaan.

Miksi kannattaa mennä ja tehdä? Työstä me maksamme kilpailukykyisen TES mukaan palkan sekä takuulla myös oman ammattitaitosi mukaan. Osaajille varmasti löydämme asiallisen korvauksen. Lisäksi hyville tekijöille on toden totta pitkäksi aikaa hommaa luvassa. Toisin sanoen, nämä työt eivät hevillä lopu eikä millään muullakaan musiikkigenrellä.

Työnkuva on siis maanrakennuksen perämiehen työtehtävät. Ammattitaitoinen tekijä tietää varmasti mistä on suurin piirtein kyse. Laserilla ja täryllä työskennellen sekä kaivuuhommia, että muita avustavia tehtäviä on luvassa. Kuten todettua, töitä olisikin tarjolla pitkäksi aikaa. Ei tarvitse kuitenkaan säikähtää, sillä mikäli oma elämäntilanteesi ei salli pitkää työsuhdetta, niin lyhyempikin on sovittavissa. Työn aloitusajankohta on touko-kesäkuun vaihteessa. 

 

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta perämiehenä työskentelystä ja täryn/laserin käytöstä
  • Maanrakennus kokemusta
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Motivaatiota sekä mielenkiintoa työtä kohtaan

 

Lisätietoja työnkuvasta tai Punkalaitumesta antaa:

  • HR-koordinaattori, Ira 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri 040 832 4363
  • HR-harjoittelija Sami, 040 677 9544

 

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset työvarusteet sekä rakennusalan TES mukaisen palkkauksen matkakorvauksineen. Tampereen toimistollamme sinua auttaa ammattitaitoinen ja välittävä raksatiimi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanta: työmies, maanrakennus, maaraksa, infra-ala, ammattimies, Pirkanmaa, Punkalaidun

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.