Kolamies asfalttitöihin

Kokoaikainen

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Sastamala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi

Haku päättyy 28.5.2024

Töitä tarjolla asiakasyrityksemme asfalttityömailla Pirkanmaan alueella!

Etsimme nyt ammattitaitoista ja alalta jo kokemusta kerryttänyttä kolamiestä asiakasyrityksemme vaihtuviin asfalttikohteisiin Tampereen ja Pirkanmaan alueelle. Tehtävään soveltuva tekijä on kylmähermoinen ja kärsivällinen ammattilainen, joka hoitaa työnsä tarkkaa ja huolellista kädenjälkeä noudattaen. 

Palkanmaksussa noudatetaan Asfalttialan TESiä ja ammattitaitoiselle ja tarkalle tekijälle luvassa erittäin kilpailukykyinen palkkaus. Työn aloitus tapahtuu joustavasti touko-kesäkuussa 2024 ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille. Pääset osaksi harjaantunutta asfalttialan asiantuntijoista koostuvaa työporukkaa, jossa työtä tehdään ammattimaisilla välineillä yli 50 vuoden kokemuksella!

Älä jää odottelemaan, vaan täytä hakemus palkkatoiveineen hakulomakkeemme kautta jo tänään! Haastattelut aloitamme heti hakuaikana ja paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Avainsanat: rakennusala, asfaltti, infra, Pirkanmaa

Ilmoitusnumero: 102659013

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus