Kokoonpanijaksi Uudellemaalle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kirkkonummi, Pääkaupunkiseutu, Sipoo, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 7.7.2024

Olisiko aika vaihtaa uusiin kokoonpanijan tehtäviin? Haluatko saada tiedon meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista tehtävistä ennen muita?

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle teollisuuden kokoonpanijoiksi erilaisia osaajia – vahvuutesi voi olla esimerkiksi sähkö-,  tai mekaanisissa kokoonpanon tehtävissä.

Mitä toivomme sinulta?

Kerro meille aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lähetä meille hakemuksesi ja kerro tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa. Pyrimme etsimään sinulle soveltuvan työpaikan ottaen huomioon toiveesi niin työtehtävistä, sijainnista kuin työvuoroistakin! 

Eikö työnhaku ole juuri nyt kohdallasi ajankohtainen?

Otamme huomioon myös hakijat, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esimerkiksi puolen vuoden tai vuoden kuluttua, joten tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Lisätietoja

HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi

Avainsanat: kokoonpanija, kokoonpano, kokoonpanotyöntekijä, mekaaninen kokoonpano, sähköinen kokoonpano, kokoonpanijaksi, Uusimaa

Ilmoitusnumero: 104302142

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus