Kokoonpanija/Tuotantotyöntekijä Virtasalmelle

Kokoaikainen

Varkaus, Mikkeli, Pieksämäki, Mäntyharju, Heinävesi, Hirvensalmi, Joroinen, Juva, Rantasalmi

Haku päättyy 2.4.2023

Haluatko nähdä oman käden jäljen työssäsi? Kiinnostaisiko monipuoliset työtehtävät teollisuudessa? 

Etsimme asiakasyrityksellemme Virtasalmelle kokoonpanijaa tai tuotantotyöntekijää teollisuuteen. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkikiksi rakennusalasta, metalliteollisuudesta, autojen korjaamisesta tai muista tehtävistä missä olet päässyt käyttämään työkaluja ja käsiäsi niin niistä on hyötyä tähän tehtävään. Tärkeimpänä on kuitenkin oppimishalu ja reipas asenne riittävät, sillä sinut perehdytetään työhösi. Tarvetta on useammalle motivoituneelle ja ahkeralle työntekijälle. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat Virtasalmella monipuolisten kokoonpanotöiden parissa esimerkiksi linja-autojen valmistuksen parissa tai muissa tehtävissä muoviteollisuuden parissa. Työpaikassa voidaan katsoa sinulle sopivia hommia osaamisesi perusteella. Muita tehtäviä voi olla voi olla esimerkiksi koneiden käyttöä sekä tuotteiden pakkaamista. Työn kesto on alustavasti 2-3 kuukautta projektiin, mutta hyvälle työntekijälle on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen pidemmäksi aikaa. 

  • Oma-aloitteista ja ahkeraa asennetta
  • Motivaatiota oppia uudet työtehtävät
  • Eduksi katsomme kokemusta työkalujen käytöstä esimerkiksi rakennusalalla tai kokoonpanotehtävissä teollisuudessa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-Konsultti Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
040 688 6545

Avainsanat: kokoonpanija, metallityöntekijä, tuotantotyöntekijä, metalliteollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!