Kokoonpanija

Kokoaikainen

Iisalmi

Haku päättyy 6.12.2021

Etsimme asiakkaallemme kokoonpanijaa 

Työnkuvaus

Työpäiviisi kuuluu koneiden kokoonpanoa. Työkuva on monipuolinen ja itsenäinen ja pääset kehittämään työtapaasi tehokkaaksi ja mielekkääksi. 

Työssä menestyminen edellyttää

Metallialan koulutus ja/tai kokemus metallitöistä auttaa työssä menestymistä. Osaat käyttää perustyökaluja ja olet innokas opettelemaan ja kehittämään uusia asioita. Kokoonpanotyö vaatii  hyviä ongelmanratkaisutaitoja, järjestelmällisyyttä, huolellisuutta sekä oma-alotteisuutta. Omaat myös hyvät kädentaidot sekä hyvän asenteen työntekoon. Sähköosaaminen katsotaan tässä tehtävässä eduksi. 

Mitä tarjoamme

Monipuolisen ja kiinnostavan metallialan työn. Saat työhön hyvän perehdytyksen alan ammattilaiselta ja työtä tehdään osaavien konkareiden kanssa. Työ alkaa vuokrasuhteena, mutta mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen on. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. 

WorkPowerin vuokratyöntekijänä saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. 

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä.

Lisätietoja

HR-konsultti Elina Forssell

040-7069967

HR-koordinaattori Santeri Lahdelma

0406886545

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.