Kokoonpanija Maviteknik Oy:lle

Kokoaikainen

Akaa, Forssa, Humppila, Hämeenlinna

Haku päättyy 21.7.2024

Haluatko nähdä oman käden jäljen työssäsi? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on mukava työporukka ja joka aidosti välittää työntekijöistään? 

Etsimme nyt asiakkaallemme Maviteknik Oy:lle motivoitunutta ja ammattitaitoista kokoonpanijaa Humppilaan pitkäaikaiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Maviteknik Oy on vuonna 1997 perustettu tilauskonepaja, jonka erikoisalaa ovat metallitekniset alihankintatyöt mm. energia-, prosessi-, metalli- ja laivanrakennusteollisuudelle. Monipuoliset valmistus- ja kokoonpanotyöt tehdään moderneissa tuotantotiloissa sertifioitujen laatujärjestelmien mukaisesti. Vuonna 2023 yrityksen liikevaihto oli yhteensä noin 6,2 miljoonaa euroa.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät erilaisten putkistomoduulien ja konekokonaisuuksien valmistustehtäviä, ja teet mekaanista kokoonpanotyötä yhdessä työparisi tai -tiimisi kanssa. Kasaat ja asennat runkokehikkoihin esimerkiksi erilaisia moottoreita, pumppuja, antureita ja venttiilejä. Valmistettavat kokonaisuudet ovat kooltaan suuria, ja sinut opastetaan työssäsi myös nostimien käyttöön. Työtä tehdään laadukkaissa tuotantotiloissa ja valmistettavat moduulit ovat uusia, joten työ on siistiä sisätyötä. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse, sillä sinut perehdytetään työhösi.

Työaikasi on 40h viikossa, ja työskentelet maanantaista perjantaihin aamuvuorossa klo 7.00-15.30. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös ylitöiden tekemiseen. Työsuhteessasi sovelletaan Teknologiateollisuuden TES:iä.

Arvostamme

  • Kokemusta mekaanisista ja/tai sähkökokoonpanotöistä
  • Reipasta ja motivoitunutta työasennetta
  • Kokemusta perustyökalujen käytöstä
  • Sosiaalisuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle

Maviteknik Oy tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa kokoonpanijan työtehtävissä, sekä kattavan perehdytyksen työhösi. Maviteknik Oy:llä pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä, jossa henkilöstön viihtyvyys ja hyvä yhteishenki ovat yrityksen toiminnan tärkeitä kulmakiviä. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan Maviteknikin omille kirjoille. Tällöin saat käyttöösi myös yrityksen kattavat henkilöstöedut, kuten työterveyshuollon, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä tuotantopalkkiot. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, ja työntekijänämme saat nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: kokoonpanija, kokooja, kokoonpanotyöntekijä, tuotantotyöntekijä, metallityöntekijä, metalliteollisuus, tuotanto

Ilmoitusnumero: 108125788

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus