Kokoaikaisia siivoojia Pirkanmaalle!

Kokoaikainen

Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski

Haku päättyy 17.7.2022

Etsimme asiakkaallemme siivoojia vakituisiin työsuhteisiin Pirkanmaan alueelle! Asiakasyrityksemme on paikallinen siivousalan yritys, joka tarjoaa laadukasta siivouspalvelua yrityksille ja kotitalouksille. Asiakasyritykselle tärkein asia on toimia vastuullisena työnantajana ja huolehtia ihmisistä ympärillään. Hyppää mukaan iloiseen remmiin!

Työnkuva pähkinänkuoressa:
Työtehtäviin kuuluu pääasiassa perus- sekä ylläpitosiivouksia. Siivouskohteet ovat erilaisia, joten työnkuvaasi voi sisältyä toimisto-, koti- ja loppusiivouksia, ikkunanpesuja sekä joitakin kohteita voi olla myös rappusiivouksen sekä rakennustyömaiden loppusiivousten puolella. Työ tapahtuu aina vähintään pareittain. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, liukuvalla työajalla. Yksin ei tarvitse työstä suoriutua, sillä töissä työskennellään pareittain. Eduksesi luetaan alan aikaisempi osaaminen, mutta tämä ei ole välttämätöntä, sillä työhön perehdytetään.

Työkokemusta tärkeämpänä pidämme:
– valmiutta tehdä monipuolisia siivoustöitä
– kiinnostusta fyysiseen työhön
– hyvää asennetta ja innokkuutta uuden oppiseen
– tarkkaa, aikaansaavaa ja huolellista työotetta

Tarjoamme sinulle:
– vakituisen ja pitkäaikaisen työsuhteen
– kilpailukykyisen palkkauksen ja bonukset
– joustavan työajan
– mukavan työyhteisön ja osaavat työkaverit
– työnantajan, joka aidosti pitää huolta työntekijöistä

Hae matalalla kynnyksellä!
Jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kuvailethan hakemuksessasi osaamistasi ja aiempaa työkokemustasi sekä liitäthän mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin HR-koordinaattori Camilla Lehto, camilla.lehto@workpower.fi

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.