Kokoaikainen rakennusaputyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 27.10.2021

Onko sulla kenties juuri opinnot loppuneet tai arkeen tullut lisää aikaa työlle? Meillä tarjolla kokoaikaista päivätyötä rakennustyömailla!

Muutama sananen työnkuvasta:

Tässä työssä pääset näkemään monen eri rakennustyömaan käytäntöjä ja sitä kautta myös tekemään monipuolisesti eri rakennuskohteiden töitä. Samanlaista viikkoa harvoin saat näissä hommissa. Mikäli sulla meinaa herkästi mielenkiinto lopahtaa saman kaavan toistamiseen, tämä työ antaa sinulle vaihtelevuutta! Tehtävään lukeutuu muun muassa haalausta, rakennusjätteen lajittelua ja timpurin avustavia töitä. Kohteet valikoituvat aina oman osaamisesi mukaan, joten kerrothan jo hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi. Hakemuksen voit jättää ilmoituksen alla olevasta linkistä. Töiden edellytyksenä on voimassaoleva työturvallisuuskortti ja korttikoulutuksia voit tarvittaessa tarkastella täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit

Alla vielä tietoa työsuhteesta:

Työllistyt vuokratyösuhteeseen WorkPowerille. WorkPower on luotettava kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo liki 20 vuotta. Meillä palkan maksu on varmaa ja työsuhdeasioiden hoitaminen on nopeaa. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan, jossa vähimmäis peruspalkka on 11,04 €/h. Peruspalkan päälle maksetaan vielä joka palkan yhteydessä pekkas- ja lomakorvaukset. Työsuhde tarjoaa työntekijälle myös vaihtuvat työsuhde-edut sekä syksyn viileille ilmoille soveltuvat lämpimät työvarusteet.

Kiinnostuitko tästä monipuolisesta kokoaikaisesta työstä? Videohaastattelussa päästään juttelemaan lisää työmahdollisuuksista ja sun aikaisemmasta rakennusalan kokemuksesta! HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383

Avainsanat: avoimet työpaikat, kokoaikatyö, rakennusala, rakennusaputyöntekijä, raksa, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.