Kokenut viherrakentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 12.6.2023

Kokeneita viherrakentajia pääkaupunkiseudulle!

Haemme nyt motivoituneita viherrakentajia asiakasyrityksellemme vaihteleviin työkohteisiin pääkaupunkiseudulle. Oletko jo kokenut ja osaava viherrakentaja, vai kenties lupaava aloittelija, joka on valmis kehittämään ammattitaitoaan? Hae meille töihin! Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Työnkuva:
Viherrakentajan työtehtävät koostuu laajalti maanrakennuksesta lähtien pihojen koristelun toteuttamiseen. Työssä tehdään muun muassa kivetyksiä ja käytäviä, asennetaan leikkitelineitä sekä työstetään viheralueilla istutuksia. Lisäksi työ voi pitää sisällään muitakin tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Työajat arkisin klo 7:00-15:30

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimältämme hakijalta tulisi löytyä vähintään yhden vuoden kokemus edellä mainituista viherrakentamisen työtehtävistä sekä mahdollisesti erilaisten koneiden käytöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Myös säänkestävä asenne sekä itse-ohjautuva ja innokas työote ovat avainasemassa. Työ on ajoittain raskasta, joten hyvä kunto on tärkeää. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, tieturvakortti, olet täysi-ikäinen sekä omaat suomen kielen taidon. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat plussaa, sillä työkohteiden sijainnit ovat vaihtelevia ja voivat sijaita etäällä julkisesta liikenteestä.

Saat meiltä:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, jossa pääset keräämään kokemusta ja osaamista vaihtelevissa kohteissa. Palkkauksesi menee viher- ja ympäristöalan työehtosopimuksen mukaan. Tämän päälle saat meidän iloisen HR-tiimimme tueksi koko työsuhteesi ajalle. 

Otamme yhteyttä hakijoihin jo hakuajan aikana, joten lähetä reippaasti hakemuksesi tulemaan! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: viherrakentaja, viherrakentaminen, vihertyöt, viher- ja ympäristöala, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus