Kokenut sähköasentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 21.4.2024

Ammattitaitoinen sähköasentaja, HUOMIO!

Meillä on tarjota sinulle mahtava ja vastuullinen rooli asiakasyrityksessämme. Etsimme kokenutta sähköasentajaa toimimaan nokkana sähkölatausasemien asennus- ja huoltotöissä. Kiinnostuitko? Jatka lukemista!

Työnkuva:

Työssä tulet toimimaan nokkana 2-3 hengen tiimissä, joka asentaa sekä huoltaa sähkölatausasemia ympäri Suomea. Tärkeimpiin työtehtäviisi tulevat lukeutumaan laajasti muun muassa pienjänniteverkon työt, käyttöönottomittaukset sekä latausjärjestelmien vuosi- ja elinkaarihuollot.

Pääsääntöisesti työkohteet ovat noin 150 kilometrin säteellä pääkaupunkiseudulta, mutta odotamme sinulta valmiutta myös pidempiin reissuihin. Työssä noudatetaan Energia-, ICT- sekä verkostoalan työehtosopimusta.

Työn edellytykset:

Mikäli sinulta ei löydy kokemusta juuri sähkölatausasemien parista – älä huoli, työhön on kattava perehdytys asiakasyrityksessämme. Eduksi työn osalta sinulle on kokemus suurempivirtaisista asennuksista sekä esimerkiksi keskijännitetöistä muuntajien parissa.

 • sähköalan koulutus
 • kokemusta sähkötöistä useammalta vuodelta
 • aktiivista työotetta sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja 
 • halu kehittyä sähkölataamisen ammattilaisena sekä ymmärrystä ja innostusta kehittää alaa 
 • oman osaamisen jatkuva kehittäminen ja halu jakaa ammattitaitoa tiimille
 • valmius reissutyöhön
 • B-ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Edut:

Asiakasyrityksemme tarjoaa kattavan tarjonnan erilaisia henkilökuntaetuja työntekijöidensä hyvinvoinnin tukemiseksi:

 • ePassi: hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu (400e/v.)
 • työmatkaetu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
 • työsuhdepyöräetu
 • henkilöstörahasto

Asiakkaastamme:

Asiakkaamme on Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö. He luovat hyvän yhteiskunnan perustaa suunnittelemalla, rakentamalla ja ylläpitämällä huomisen liikenne- ja energiainfraa. Henkilöstöä heillä on noin 1700 ja vuonna 2022 liikevaihto oli noin 600 miljoonaa euroa. 

Asiakkaamme panostaa vahvasti vastuullisuuteen, niin yhteiskunta-, ympäristö- sekä sosiaalinen vastuu huomioiden. He ovat vuosittain pääyhteistyökumppanina Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisössä, ja vuonna 2022 sekä 2023 olivat ensimmäisellä sijalla vastuullisimpana työnantajana suurten organisaatioiden (1000+) sarjassa. Lisäksi he saivat Innostavimmat työpaikat- tunnustuksen Eezy Flown henkilöstötutkimuksesta.

Hakuprosessi: 

Jos tämä ilmoitus herätti kiinnostuksesi, laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan jo tänään! Ensimmäinen haastattelu järjestetään etänä videon välityksellä ja jatkohaastattelut livenä asiakasyrityksessämme. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Teemu Rantanen, Asiakkuuspäällikkö
teemu.rantanen@workpower.fi
puh. 040 5441110 (ark. 9-16)

 

Ilmoitusnumero: 99230412

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus