Kokenut sähköasentaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 14.8.2022

Haemme asiakkaallemme Poriin ja lähialueille kokeneita sähköasentajia.

Työnkuvaus:
Sähköasentajan työ voi pitää sisällään teollisuuden sähköasennuksia ja muita sähkö- sekä kokoonpanotöitä. Sähköasentajalta edellytämme hyvää piirustustenlukutaitoa ja aiempaa kokemusta sähkötöiden osalta. Etsimällämme hakijalla on reipas ja oma-aloitteinen asenne. Voimassa oleva työturva- tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskortti lasketaan eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– kokemusta sähköasennuksista
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– motivoitunutta asennetta
– ongelmanratkaisukykyä

Tarjoamme sinulle:
Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi mukavan sekä ammattitaitoisen tiimin. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja käytössäsi on modernit työvälineet. 

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaamme tiloissa. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta!

Lisätietoja:
Myyntikoordinaattori
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: sähkö, sähköasentaja, teollisuus, kokopäivätyö, sähköasennus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.