Kokenut Sähköasentaja – Liikkuva Työ

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 23.6.2024

Etsimme sähköalan osaajaa liikkuvaan työhön. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja tuomaan osaamisesi käyttöön liikkuvassa työympäristössä?

Tehtävänkuva: Etsimme kokenutta sähköasentajaa, joka on tottunut liikkuvaan työhön. Tehtäviisi kuuluu sähköasennus- ja kunnossapitotehtävät erilaisissa kohteissa. Odotamme sinulta vahvaa sähköalan osaamista sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ sisältää matkustamista eri asiakaspaikoille, joten joustavuus ja valmius työskentelyyn eri ympäristöissä ovat välttämättömiä.

Vaatimukset:

  • Vähintään kahden vuoden kokemus sähköasentajan tehtävistä
  • Sähköalan koulutus ja voimassa olevat sähkötyöturvallisuus- ja EA1-kortit
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisutaitoihin
  • Valmius matkustaa Pirkanmaalla eri kohteisiin ja työskennellä vaihtelevissa ympäristöissä
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • B-ajokortti

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja innovatiivisessa yrityksessä
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja etuisuudet
  • Monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi 

Mikäli olet kokenut sähköasentaja, joka nauttii liikkuvasta työstä ja haluaa haastetta monipuolisista projekteista, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi hetimmiten! Lisätietoja tehtävästä antaa Ira Martin p. 040 6766383.

Tule mukaan joukkoomme rakentamaan tulevaisuuden sähköistystä!

Ilmoitusnumero: 103985475

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus