Kokenut sähköasentaja Hankoon

Kokoaikainen

Hanko

Haku päättyy 10.10.2023

Sähköasentaja Hankoon!

Oletko kokenut sähköasentaja vailla uusia haasteita? Onko uudiskohteissa työskentely sinulle tuttua? Etsimme kokenutta sähköasentajaa kahdeksan omakotitalon sähköasennustöihin uudistyömaalle Hankoon. 

Työn edellytykset:

Edellytämme sinulta vahvoja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toteuttaa laadukkaita ratkaisuja sähköasennuksiin liittyen. Toivomme sinulta myös kiinnostusta ja uteliasta asennetta tekniikan kehitystä kohtaan. 

Koulutukseltasi voit olla sähköasentaja tai sähköinsinööri, jolla on ymmärrystä pientalokohteiden kokonaisvaltaisesta talotekniikasta sekä automaatiojärjestelmistä. Otamme huomioon opiskeluaikana kertyneen kokemuksen, mutta edellytämme, että sinulta löytyy noin viiden vuoden kokemus itsenäisistä sähköasennustöistä. Tehtävässä toimiminen edellyttää myös voimassa olevaa:

  • Työturvallisuuskorttia
  • Sähkötyöturvallisuuskorttia
  • Tulityökorttia

Hakuprosessi: 

Oletko juuri etsimämme tekijä? Laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-koordinaattori Andre Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: Sähköasentaja, sähköinsinööri, rakennusala, Uusimaa, Hanko, sähkäri, sähkö, insinööri, automaatioasentaja

Ilmoitusnumero: 84982478

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus