fbpx

Kokenut rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 28.9.2021

Haussa jo kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä uudiskerrostalokohteeseen Tampereelle!

Etsimme tekijöitä, jotka omaavat kykyä toimia nopeasti ja tehokkaasti kiiretilanteissa, hyvää stressinsietokykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät määräytyvät oman osaamisesi sekä kohteen vaiheiden mukaisesti, joten kerrothan meille hakemuksessasi aiemmista työtehtävistäsi sekä kokemuksistasi. Rakennusalan koulutuksen katsomme eduksi, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua ammattitaitoa.

Edellytämme tähän tehtävään aikaisempaa kokemusta rakennusalalta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Hyvälle tekijälle on tiedossa pitkä työmaa! Kun kohteen työt ovat valmistuneet, on sinulla mahdollisuus työllistyä toiselle asiakasyrityksellemme mielenkiintoasi vastaaviin tehtäviin.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jenna Rantanen p. 040 667 9544

Avainsanat: uudiskohde, rakennusmies, raksa, rakennusala, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.