Kokenut rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä, Laukaa

Haku päättyy 2.4.2023

Etsimme jo kokemusta kerryttäneitä rakennustyöntekijöitä asiakasyrityksillemme

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo monipuolista rakennusalan työkokemusta ja suoriudut itsenäisesti useammista rakennusalan työtehtävistä. Työtehtäväsi koostuvat vaihtelevista rakennusalan työtehtävistä, jotka muotoutuvat oman osaamisesi ja asiakkaidemme työmaiden vaiheiden mukaan. Työmaat voivat olla niin uudis- kuin saneerauspuolella.  

Toivoimme, että olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen, huolellinen ja täsmällinen sekä omaat hyvän asenteen työskentelyä kohtaan. Työskentely edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi, sillä osa työmaista sijaitsevat julkisen liikenteen ulottumattomissa. Työmaita on eripuolella Keski-Suomea.

Tarjoamme käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Palkka pohjautuu rakennusalan työehtosopimukseen ja tämän lisäksi maksamme henkilökohtaista palkanosaa osaamisen/kokemuksen mukaan. Työ on keikkatyötä ja keikkojen kesto vaihtelee asiakkaidemme tilausten mukaisesti. Koko työsuhteesi ajan voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä Jyväskylän raksatiimiin, joka auttaa sinua työelämän asioissa.  

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hakemusta kannattaa laittaa tulemaan järjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Valintoja teemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen ja asiakkaidemme työtarpeiden mukaan. 

 

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Anniina Jussila, HR-koordinaattori
anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori
heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!