Kokenut rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 15.8.2022

Onko sinulla jo kokemusta rakennustyömaiden eri vaiheista? Etsimme joukkoomme kokeneita rakennustyöntekijöitä alkusyksyn projekteihin!

Työnkuvaus

Työt vaihtelevat asiakkaiden tilanteiden ja tarpeiden mukaisesti uudis- ja saneerauskohteissa. Työtehtävät voivat olla perustustöistä sisustus- ja viimeistelytöihin, kuten paikkausta/etuputsia, korjaustöitä, kodinkoneasennuksia ja erilaisia tilojen muutostöitä.

Työaika sijoittuu yleensä arkipäiville klo 7.00-15.30 välille. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi, sillä se helpottaa työmaille kulkemista. Jotkut työmaat sijaitsevat julkisen liikenteen ulottumattomissa. 

Työskentely WorkPowerilla

Toivomme, että olet työskentelyotteeltasi ripeä, mutta kuitenkin huolellinen. Olet oma-aloitteinen työntekijä, joka on kartuttanut kokemusta rakennusalalta. Palkkaa maksamme rakennusalan työehtosopimusta hyödyntäen. Kauttamme saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet. Työ on keikkatyötä ja keikkojen kesto vaihtelee asiakkaidemme tilausten mukaisesti. 

Jos kiinnostuit paikasta, laita hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi, millaista kokemusta olet jo hankkinut. Rennossa työhaastattelussa juttelemme sinusta sekä työhistoriastasi ja osaamisestasi lisää. 

Lisätietoja:

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
jere.ollinen@workpower.fi / 040 531 4419

Sarianne Moisio, HR-koordinaattori
sarianne.moisio@workpower.fi / 045 125 2737

avainsanat: rakennusala, talonrakentaja, raksa, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.