Kokenut rakennustyöntekijä Helsinkiin

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 25.5.2022

Hei! Etsimme tällä hetkellä asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja kokenutta rakennustyöntekijää Helsinkiin. Työtehtäviin kuuluvat betonietuputsien tekemistä, lattiatöitä, johtojen ripustamista, suojaseinien rakentamista sekä tarpeen mukaan muitakin rakennustyöntekijän tehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Me toivomme sinulta monipuolista kokemusta yllä mainituista tehtävistä ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti, että tiimissä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työnteon kautta hankittua osaamista. Olet motivoitunut ja oma-aloitteinen työntekijä, jolla löytyy aitoa innostusta rakennusalaa kohtaan. Eduksi katsomme myös rakennuspiirrustusten lukutaidon. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi saat meiltä mielekkäät rakennustyöntekijän työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen sekä osaamisesi, että kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle lisäksi laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteen ajan. Motivoituneelle ja hyvälle työntekijälle on oiva mahdollisuus päästä pitkäaikaiselle keikalle!

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

HR Trainee André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: Rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennustyö, Helsinki, raksa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.