Kokenut rakennussiivooja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 12.10.2022

Hei työstä innostuvat kokeneet rakennussiivoojat, etsimme teitä! Jos tunnistit itsesi, jätä hakemus! Etsimme tällä hetkellä asiakasyrityksillemme toimintavalmiita ja oma-aloitteisia rakennussiivoojia pääkaupunkiseudulle ja ympäryskuntiin. Työtehtäviisi tulee kuulumaan muun muassa ulkopaikkojen siistimistä, sisätilojen imurointia, kerrosten siistimistä sekä tilojen pitämistä pölyttöminä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennussiivouksesta ja ahkeraa otetta työhön. Sinulla löytyy vastuuntuntoa, kehittymishalua sekä aito halu suorittaa työsi mahdollisimman hyvin. Tehtävä edellyttää myös sekä täysi-ikäisyyttä, että suullista suomen kielen taitoa. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on hakijalle eduksi. Katsomme myös eduksi auton käyttömahdollisuus, koska työmaat sijaitsevat myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Työssä toimiminen vaatii voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.  

Tarjoamme sinulle:
Saat meiltä vähintään TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä osaavan tiimin tuen asiakasyrityksemme parissa. Tämän lisäksi saat aurinkoisen HR-tiimimme tuen työsi varrelle. Saat meiltä myös laadukkaat työvarusteet, joissa on mukava työskennellä.  

Hakuprosessi:
Mikäli koet, että olet etsimämme työntekijä, laita ihmeessä heti hakemusta tulemaan! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennussiivous, rakennussiivooja, rakennustyö, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.