Kokenut rakennussiivooja uudiskohteelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 11.6.2023

Etsimme kokeneempaa rakennussiivoojaa Tampereelle!

Rakennussiivoojana tulet työskentelemään uudiskohteella rakennusaikaisen ylläpitosiivouksen sekä erilaisten aputöiden parissa. Työtehtäviisi kuuluu esim. vesi-imurointi, suojausten tekeminen ja poisto, rakennusjätteen käsittely sekä kulkuväylien puhtaanapito.  Homma sopii henkilölle, jolla on jo kokemusta rakennussiivouksesta, ja jolta sujuu töiden järjestely ja priorisointi itsenäisesti.

Lisätietoja:

Töiden aloitus tapahtuu kesäkuun 2023 aikana. Tuttuun tapaan työt sijoittuvat arkipäiville klo. 7–15.30 väliin ja palkkaa maksamme kilpailukykyisen Rakennusalan TES:in ja ennen kaikkea kokemuksesi mukaan. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti.

Laita hakemusta pian tulemaan, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363 

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset työvarusteet sekä rakennusalan TES mukaisen palkkauksen matkakorvauksineen. Tampereen toimistollamme sinua auttaa ammattitaitoinen ja välittävä raksatiimi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: avoimet työpaikat, siivousala, rakennussiivous, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus