Kokenut rakennussiivooja kerrostalotyömaalle

Kokoaikainen

Tampere, Pirkkala

Haku päättyy 23.3.2023

Rakennussiivouksen ammattilainen uudiskohteelle Tampereelle

Rakennussiivoojana tulet työskentelemään rakennusaikaisen ylläpitosiivouksen sekä erilaisten aputöiden parissa uudiskohteella Tampereella. Työtehtäviisi kuuluu esim. vesi-imurointi, suojausten tekeminen ja poisto, rakennusjätteen käsittely sekä myös kulkuväylien yleinen puhtaanapito. 

Odotamme aikaisempaa kokemusta rakennussiivouksesta ja etsimämme henkilö onkin toimelias ja aikaansaava tekijä, jolta sujuu töiden järjestely ja työtehtävien priorisointi jo itsenäisesti. Homma sopii henkilölle, joka nauttii fyysisestä työskentelystä ja jonka asenne on kohdillaan!

Lisätietoja:
Töiden aloituksesta voimme sopia joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Työt sijoittuvat mukavasti arkipäiville klo. 7–15.30 väliin ja palkkaa maksamme kilpailukykyisen rakennusalan TES:in ja ennen kaikkea kokemuksesi mukaan. Työn edellytyksenä on voimassa oleva Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti.

Laita hakemusta pian tulemaan, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363 

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset työvarusteet sekä rakennusalan TES mukaisen palkkauksen matkakorvauksineen. Tampereen toimistollamme sinua auttaa ammattitaitoinen ja välittävä raksatiimi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: avoimet työpaikat, siivousala, rakennussiivous, Tampere, Pirkanmaa, Nokia, Lempäälä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!