Kokenut rakennusaputyöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 6.12.2023

Monipuolisiin työtehtäviin rakennusalalle! 

Miltä kuulostaa työ, jossa pääsisit tekemään vaihtelevia rakennusaputyöntekijän työtehtäviä ja näkemään meininkiä erilaisilla työmailla?

Jos vastasit kyllä, laita hakemusta tulemaan!

Etsimme rohkeasti työhön tarttuvia ja kokemusta omaavia rakennusaputyöntekijöitä keikkatöihin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella toimiville asiakasyrityksillemme.

Työtehtävät:

Työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia rakennusalan avustavia tehtäviä kuten kanto-, siivous- ja raivaustöitä, haalausta sekä erilaisia purkutöitä. Myös oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan on mahdollista päästä tekemään muita rakennustyömaan tehtäviä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Etsimme tekijää, joka on ehtinyt kerryttämään jo kokemusta työmailta tai opintojen kautta rakennusaputyöntekijän tehtävistä. Oikea asenne kuitenkin ratkaisee! Arvostamme reipasta ja ahkeraa työotetta sekä halua oppia uutta. Tärkeintä on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon työmaalla. Tämä tehtävä edellyttää myös: 

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Työturvallisuuskorttia
  • Valmiutta tehdä fyysisesti raskasta työtä

Työnkuva:

Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin klo. 7-15.30 välille. Työtä tehdään vaihtelevissa kohteissa, joten toivomme hakijalta valmiutta liikkua eri työmaiden välillä. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa ja helpottaa liikkumistasi työmaille.

Tarjoamme sinulle:

Meillä työskennellessä saat loistavan mahdollisuuden oppia lisää rakennusalasta! Tarjoamme kaikille työntekijöillemme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, hyvät työvarusteet sekä iloisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle! 

Hakuprosessi:

Joko innostuit ja haluat hommiin? Laita hakemus tulemaan jo tänään! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Aloituksen voimme sopia joustavasti tilanteesi mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori
nina.dansk@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, raksa, rakennusaputyöntekijä, Uusimaa, Tuusula, Järvenpää, Nurmijärvi, Hyvinkää, Kerava, Vihti, Kirkkonummi, Vantaa, Helsinki, Espoo

Ilmoitusnumero: 88367480

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus