Kokenut rakennusaputyöntekijä Tampereen alueelle

Kokoaikainen

Tampere, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Ylöjärvi

Haku päättyy 1.2.2023

Etsitkö työtä, jossa pääset näkemään monipuolisesti erilaisia työmaita ja tekemään vaihtelevia rakennusaputyöntekijän työtehtäviä? Jos vastasit kyllä, hae meille!

Etsimme tällä hetkellä kokeneita rakennusaputyöntekijöitä vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaan alueelle. Työnkuvaan kuuluu erilaisia aputyöntekijän tehtäviä, mm. kanto – ja raivaustehtäviä, haalausta, siivousta ja erilaisten suojauksien laittoa. Lisäksi työhösi voi kuulua myös ammattilaisia avustavia tehtäviä tietenkin oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulla on reipas ja motivoitunut ote työhön ja olet luotettava, sekä oma-aloitteinen tekijä. Toivomme aikaisempaa kokemusta rakennusaputyöntekijän tehtävistä sekä työmaalla työskentelystä. Työssä eduksi on auton käyttömahdollisuus, sillä kyseessä on keikkatyö, jota tehdään vaihtelevissa kohteissa Pirkanmaan alueella. Lisäksi voimassa oleva, Työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle vähintään Rakennusalan TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä lisäksi saat iloisen ja välittävän HR-tiimimme tuen työsuhteesi ajalle. Työntekijämme saavat meiltä myös laadukkaat ja turvalliset työvarusteet. 

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jätä rohkeasti hakemus! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Katri Mäkinen, koordinaattori p. 040 832 4363

Laaksonen Mikko, koordinaattori p. 040 572 3535 

Pasori Sami, koordinaattori p. 040 667 9544

avainsanat: raksa, appari, rakennusaputyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa, työmaa, rakennusala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!