Kokenut rakennusaputyöntekijä Tampereelle

Kokoaikainen

Haku päättyy 7.10.2022

MORO! Etsitkö työtä, jossa pääset näkemään monipuolisesti erilaisia työmaita ja tekemään vaihtelevia rakennusaputyöntekijän työtehtäviä? Jos vastasit kyllä, hae meille!

Etsimme tällä hetkellä Autollisia kokeneita rakennusaputyöntekijöitä vaihteleviin kohteisiin Pirkanmaan alueelle. Työnkuvaan kuuluu erilaisia aputyöntekijän tehtäviä, kuten muun muassa raivausta, haalausta, siivousta ja suojauksien laittoa. Lisäksi työhösi voi kuulua myös muita rakennustyömaan tehtäviä oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulla on reipas ja motivoitunut ote työhön ja olet luotettava sekä oma-aloitteinen. Toivomme aikaisempaa kokemusta rakennusaputyöntekijän tehtävistä sekä työmaalla työskentelystä. Työ on fyysistä, joten siinä suoriutumiseen vaaditaan hyvää kuntoa. Edellytämme suullista suomen kielen taitoa. Työ edellyttää auton käyttömahdollisuutta, sillä kyseessä on keikkatyö, jota tehdään vaihtelevissa kohteissa Pirkanmaan alueella. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle vähintään TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä osaavan ja mukavan tiimin tuen asiakasyritystemme parissa. Lisäksi saat iloisen ja välittävän HR-tiimimme tuen. Työntekijämme saavat meiltä myös laadukkaat ja turvalliset työvarusteet. 

Hakuprosessi: 
Mikäli mielenkiintosi heräsi, jätä rohkeasti hakemuksesi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Laaksonen Mikko, koordinaattori

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

avainsanat: raksa, appari, rakennusaputyöntekijä, tampere, pirkanmaa, työmaa, rakennusala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.