Kokenut rakennusaputyöntekijä, syksy 2021

Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Äänekoski

Haku päättyy 11.8.2021

Eikö napsahtanutkaan koulupaikkaa syksylle? Oletko palannut juuri armeijan harmaista? Vai onko muuten vaan matti kesähelteiden jäljiltä kukkarossa ja tarttis saada niitä kuuluisia röitä?

Kesätyöntekijämme palailevat elokuussa koulunpenkille, mutta töitä riittää raksalla syksylläkin. Siksi me tarvitsemme nyt syksylle Jyväskylän seudulle useita rakennusaputyöntekijöitä, joilla on jo hieman kokemusta työmaalla työskentelystä!

Tulet avustamaan ammattilaisia mm. valu-, raudoitus- ja muottitöissä sekä hoidat muun porukan mukana tarvittavia raivaus, siivous- ja kantotöitä itsenäisesti. Toivomme, että rakennustyömaat ovat sinulle jo hieman tuttuja ja olet oppimisennälkäinen tyyppi. Osaat tarttua oma-aloitteisesti työhön. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys, muuta et työmaalle pääsemiseen tarvitse, me hoidamme loput!

Töiden aloituspäivä sovitaan aikatauluihisi sopivaksi. Voit aloittaa jo loppukesästä tai syksymmällä. Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti ajalle ma-pe klo 7-15:30. Tehtäväsi vaihtelevat työkohteen mukana. 

Tulet saamaan perehdytyksen Jyväskylän toimistollamme vuokratyön maailmaan, jonka lisäksi sinut perehdytetään myös asiakasyritysten toimesta rakennustyömaille.

Palkkaus talonrakennusalan TES mukaan, joka muuten näihin hommiin on syyskuusta alkaen vähintään 11,05€/h!

Nyt pikaisesti meille tulemaan tietoja itsestäsi ja saadaan sulle uudet tuulet tulevalle syksylle!

WorkPower on luotettava, kotimainen, jo yli 15 vuotta alalla toiminut työnantaja. Me arvostamme ja välitämme työntekijöistämme. Koko työsuhteen ajan työntekijöillämme on raksatiimimme tuki mieltä askarruttavissa asioissa työsuhteeseen liittyen. Tarjoamme myös laadukkaat työvarusteet, sinun ammattitaitoosi perustuvan palkan, sekä tarkan palkanmaksun. 

Lisätietoja:

Linda Pölkki, HR-konsultti

linda.polkki@workpower.fi /p. 045 125 2737

Jere Ollinen, HR Trainee

jere.ollinen@workpower.fi / 040 531 4419

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.