Kokenut rakennusaputyöntekijä Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Haku päättyy 4.10.2022

Liity joukkoomme ja tule kerryttämään lisää rakennusalan kokemustasi.

Etsimme asiakasyrityksellemme jo hieman kokemusta omaavia rakennusaputyöntekijöitä vaihtuviin uudis- ja saneerauspuolen kohteisiin Pirkanmaalle. Työtehtävät määräytyvät rakennustyömaan tilanteiden ja tarpeiden mukaan aina kanto- ja siivoustöistä, piikkauksiin, valuihin ja muihin aputöihin. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia kiireen keskellä hymyn katoamatta kasvoilta. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työ alkaa sovitusti, sinulle sopivana ajankohtana. Työaika mukavan säännöllinen ma-pe klo 7-15.30. Palkan maksamme rakennusalan TESin mukaan. Kauttamme voit työskennellä hyvin joustavasti, oman elämäntilanteesi mukaan.

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja osaava WorkPowerin HR-tiimi.

Tartu tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi joko alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Laaksonen Mikko, koordinaattori

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusapumies, rakennusmies, rakennusalan työpaikat, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.