Kokenut putkiasentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 3.2.2023

Hei putkialan ammattilainen – etsimme kokenutta putkiasentajaa Tampereelle!

Pitkäaikainen asiakkaamme etsii kokenutta putkiasentajaa Tampereen seudulle. Odotamme tekijältä alan koulutusta sekä jo useamman vuoden työkokemusta tehtävistä, sillä työn luonteesta johtuen tulee sinun pystyä työskentelemään tarpeen tullen myös itsenäisesti. Työtehtäviisi kuuluu mm. putkiremontit, kaluste – ja patteriasennukset, sekä kalusteiden ja järjestelmien huolto- ja korjaustyöt. Hitsauskokemus katsotaan eduksesi.

Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaikasi on arkisin 7.00–15.30 ja palkka muodostuu alan työehtosopimuksen sekä kokemuksesi mukaan. Voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti on löydyttävä taskusta ennen töiden aloitusta. Asiakkaamme etsii tekijää tositarkoituksella, joten tässä on hyvälle tekijälle töitä pidemmäksi aikaa!

Jätä pikaiseesti hakemusta – aloitamme haastattelut hakuaikana ja palkkaamme sopivan tekijän heti sellaisen löydyttyä!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Työsuhteesi ajalle saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset työvarusteet ja Tampereen toimistollamme sinua auttaa ammattitaitoinen ja välittävä raksatiimi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: putkari, putkiasentaja, LVI, hitsaus, Tampere, Pirkanmaa, talotekniikka

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!