Kokenut putkiasentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.7.2024

Etsimme kokenutta putkiasentajaa asiakasyrityksellemme Tampereelle!

Työtehtävät:

Työtehtäviisi kuuluu saneerauskohteen putki – sekä kalusteasennukset asiakkaamme kohteessa Tampereen keskustan tuntumassa. Työmaa on pitkä, joten hyvälle tekijälle voi olla luvassa jopa parin vuoden työpätkä.   

Sinulta odotamme:

Alan koulutusta, sekä muutaman vuoden ajalta aikaisempaa kokemusta putkiasentajan työtehtävistä, sillä töistä tulee suoriutua myös itsenäisesti. Etsimme joustavaa ja alastaan kiinnostunutta ammattilaista – etsimämme putkiasentaja onkin toimelias kaveri, jolta sujuu vaadittavat työtehtävät kokemuksen tuomalla varmuudella. 

Lisäksi:

Työt alkavat sopimuksen mukaan heinä-elokuun 2024 aikana. Työaikasi on 7.00 – 15.30 ja palkan maksamme alan työehtosopimuksen, sekä ammattitaitosi mukaan. Lisäksi voimassa oleva Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti on oltava voimassa ennen töiden aloitusta. 

Kerrothan meille jo hakemuksessasi aikaisemmasta kokemuksestasi! 

Lisätietoja: HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

avainsanat: putkari, putkiasentaja, LVI, tampere, pirkanmaa, putkiasentaja, talotekniikka

Ilmoitusnumero: 109691475

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus