Kokenut maanrakennustyöntekijä Uudellemaalle

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu, Järvenpää, Kerava, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 11.6.2023

Maanrakennustyöntekijä Uudellemaalle! 

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta maanrakennuksen työtehtävistä ja halua kehittää omaa osaamista? Etsimme nyt asiakasyrityksillemme kokenutta maanrakennustyöntekijää pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueelle! 

Työnkuva:

Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä, maankaivuuta lapiolla, kivitöitä sekä piharakenteiden tekoa. Työtehtäväsi sisältävät myös korkojen mittausta ja säätöä sekä kaivojen asennusta. Tulet myös työskentelemään yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot kantavat tässä tehtävässä pitkälle.

Edellytykset työssä menestymiseen: 

Sinulta löytyy kokemusta maanrakennustehtävistä tai alan koulutus. Edellytämme myös tasolaserin ja täryjyrän käytön osaamista sekä maanrakennuspiirrustusten lukutaitoa. Tärkeintä kuitenkin on oieka asenne ja oma-aloitteinen työote sekä halu oppia uutta!

Edellytämme myös:

  • täysi-ikäisyyttä 
  • suomen kielen taitoa
  • voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
  • hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta tehdä raskasta työtä

 Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi ja helpottaa liikkumistasi työkohteisiin. 

Tarjoamme sinulle: 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan. Tarjoamme sinulle mukavat työvaatteet sekä vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioon ottaen. Lisäksi tukenasi on meidän aurinkoinen HR-tiimimme, joka auttaa sinua ja vastailee kaikkiin kysymyksiisi koko työsuhteesi ajan. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-trainee Olga Malyavko 
olga.malyavko@workpower.fi

Avainsanat: maanrakennus, maanrakennustyöntekijä, lapiomies, perämies, rakennusala, raksa, Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus