Kokenut kokoonpanoasentaja Jet-Tekno Oy

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 3.10.2022

Kiinnostaisiko sinua kasvavan tankkausteknologia-alan yrityksen monipuoliset uramahdollisuudet?

Etsimme asiakasyrityksellemme Jet-Tekno Oy:lle kokoonpanoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pirkanmaalle. Työsuhde solmitaan suoraan Jet-Tekno Oy:n kanssa ja WorkPowerin vastuulla on rekrytointiprosessi.

Jet-Tekno on tamperelainen lentokoneiden tankkauslaitteita ja maatukeutumisjärjestelmiä valmistava yritys. Toimitamme tuotteitamme siviili-ilmailuun sekä puolustus- ja viranomaissektorille useaan maahan. Vastaamme tuotteiden myynnistä, suunnittelusta, kokoonpanosta ja huoltotoiminnasta. Toimintamme on vahvassa kasvussa, jonka johdota kehitämme myös omaa toimintaamme. Tule mukaan ammattitaitoiseen tiimiimme toteuttamaan vahvaa kasvua.

Työpäiväsi
Työnkuvaasi tulee kuulumaan polttoaineen tankkauslaitteistojen kokoonpano. Tulet tämän lisäksi tekemään hydrauliikka- ja pneumatiikkalinjoja sekä rakentamaan putkistoja valmiiksi hitsatuista putkista. Mikäli osaamisesi riittää, niin työnkuvaan on mahdollista sisällyttää myös sähkökeskuksien rakentamista ja auton päällirakentamista. Viikoittainen työaikasi on 40h ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan, tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Työssä menestyminen edellyttää motivoitunutta ja ahkeraa asennetta sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Työ on tarkkuutta vaativaa ja säännösten ohjaamaa, joten hakijalta vaaditaan erityisesti ehdotonta tarkkuutta, luotettavuutta ja kykyä noudattaa erilaisia säännöksiä. Työhön saat kattavan perehdytyksen, jonka lisäksi saat työskentelyn tueksi paperiset työohjeet sekä mukavan ja ammattitaitoisen työporukan. Ennen työsuhteen alkua suoritetaan turvallisuusselvitys, joten työ edellyttää nuhteetonta taustaa.

Eduksesi luetaan
– aikaisempi kokemus kokoonpanotyöstä
– aikaisempi kokemus hydrauliikasta ja/tai pneumatiikasta
– hitsausosaaminen ja/tai kokemus sähkötöistä
– kokemus raskaiden ajoneuvojen päällirakentamisesta
Arvostamme myös suuresti työn tai harrastuneisuuden kautta hankittua teknistä osaamista.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme todella monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääset työskentelemään ainutlaatuisten järjestelmien ja laitteiden, sekä tietysti huipputyyppien kanssa! Osaamistasi arvostetaan, ja työntekijöiden viihtyvyyteen sekä kehittymiseen panostetaan jatkuvasti. Jet-Teknolla pääset osaksi vahvasti kasvavaa, vakavaraista ja kotimaista yritystä, joka toimii edelläkävijänä tankkaus- ja maatukeutumislaitteissa!

Hakuprosessi
Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?
HR-koordinaattori Camilla Lehto
040 516 9393

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.