Kokeneita maalareita pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 4.7.2022

Moikka! Haemme nyt pääkaupunkiseudulla toimiville asiakasyrityksillemme kokeneita ja ammattitaitoisia maalareita. Työtehtäviin kuuluu maalaustöitä pensselillä, telalla ja ruiskulla sekä uudis- että korjausrakentamisen puolella.

Odotamme hakijalta:
Edellytämme hakijoilta vähintään kahden vuoden kokemusta maalaustyöstä, sekä ahkeraa, että motivoitunutta asennetta työntekoon. Katsomme maalarin koulutusta eduksi, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Työ vaatii monipuolisia käsityötaitoja sekä sisä- ja ulkopintojen käsittelytekniikat, ja niissä käytettävät paikkaus-, pohjustus-, maalaus- ja lakkaustarvikkeiden osaamista. Etsimämme henkilöt osaavat myös seinien tasoitusten sekä paikoitusten tekeminen. Työ tehdään sekä pensellillä, telalla, että ruiskulla. Edellytämme myös hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työssä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.  

Tarjoamme sinulle:
Meidän kautta pääset työskentelemään monipuolisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Saat kokemuksesi ja osaamisesi mukaan työehtojen mukaisen palkan, ja mahdollisuus pitkäänkin työskentelyyn asiakasyrityksessämme. Tämän lisäksi saat meiltä käyttöösi laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä, sekä aurinkoisen HR-tiimin tuen menestystäsi tukemaan. 

Hakuprosessi:
Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Kuvailethan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamistasi ja työkokemustasi. Videohaastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien maalareiden löydyttyä. Työt alkaa sopimuksen mukaan.  

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-Trainee, André Bärlund
040 198 5588 (arkisin klo 10-16)
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: maalari, maalaus, rakennusala, Vantaa, Helsinki, Espoo, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.