Kojeistoasentaja Arnon Oy

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.10.2021

Etsimme asiakkaallemme Arnon Oy:lle kojeistoasentajia vakituisiin työsuhteisiin Myllypuroon.

Arnon tarjoaa teollisuuden sähkö- ja automaatiopalveluja koneiden, laitteiden ja järjestelmien toimittajille etupäässä meri- kaivos- ja uusiutuvan energian sektoreilla. Arnon on palvellut kumppaneitaan yli neljäkymmentä vuotta ja kasvanut kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi. Nykyään Arnon on Pohjoismaiden suurin automaatio- ja sähkökeskustoimittaja.
Arnonin yli 250 asiantuntijaa työskentelee kuudessa toimipaikassa kolmessa eri maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Pääkonttori sijaitsee Tampereella, josta käsin johdetaan maailmanlaajuista liiketoimintaa.

Työn kuvaus
Työsi sisältää sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpanoa ja kalustusta sekä kytkentää. Työ on sähkökeskusten valmistusta, joten sinulla tulee olla sähköalan koulutus. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika on liukuva ja viikkotyöaika on 40 h. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijä rekrytoituu yrityksen kirjoille.

Ketä etsimme
Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta sähköalan koulutusta ja sähköpiirustusten lukutaitoa. Kokenut ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä tähän työhön saat kattavan perehdytyksen. Odotamme sinulta hyvää asennetta, aikaansaavaa ja huolellista työotetta. Eduksi katsomme aiemman sähkö- / automaatiokokemuksen tai sähkötekniikan ymmärryksen.

Tarjoamme
Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja olla mukana tuotannon kehitystyössä. Tarjoamme sinulle kasvavan yrityksen mahdollisuudet sekä henkilöstöstään huolehtivan työpaikan. Pääset osaksi yhteisöllistä ja kehittyvää organisaatiota, jossa henkilöstö on yksi toiminnan arvoista. Henkilöstö arvostaa erityisesti laajaa hyvinvointietuutta, henkilöstörahastoa sekä kattavaa työterveyshuoltoa.

Hakuprosessi
Kiinnostuitko? Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tarkempia lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi Tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi.

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.