Kivirakentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 28.6.2022

Heippa! Meillä on etsinnässä asiakasyrityksellemme taitavia ja reippaita kivirakentajia vaihteleviin työkohteisiin pääkaupunkiseudulle ja ympäryskuntiin. Omaatko kokemusta ympäristö- piharakentamisessa erityisesti kivenrakennuksessa, ja hallitset työhön sisältyvät tehtävät? Hae meille heti töihin!

Työnkuva:
Kivirakentaja tuntee materiaalit ja osaa työstää monipuolisesti eri kivilajikkeita. Työhön kuuluu vaihtelevat tehtävät kohteesta riippuen, kuten piha-, katu- ja torikivetykset, mittaustyöt, asennus- muotoilutyöt, huolto kivimiehen erikoistyökaluja käyttäen, pohjarakenteet, kivien kanto ja hiekan levitys. Lisäksi työ voi pitää sisällään muitakin tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme hakijalta aiempaa käytännön kokemusta erilaisista kivitöistä ja viherrakentamisen työtehtävistä. Toivomme myös työpiirustusten lukutaitoa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tämän lisäksi innostunut ja säänkestävä asenne sekä itsenäinen ja ahkera työote ovat avainasemassa! Työ on fyysisesti vaativaa, joten hyvä kunto on tärkeää. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, olet täysi-ikäinen sekä omaat sujuvan suomen kielen taidon. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat sinulle eduksi, sillä työkohteiden sijainnit ovat vaihtelevia ja voivat sijaita etäällä julkisesta liikenteestä.

Saat meiltä:

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, jossa pääset keräämään kokemusta ja osaamista vaihtelevissa kohteissa. Palkkauksesi menee infra-alan työehtosopimuksen mukaan. Tämän päälle saat meidän välittävän ja hymyilevän HR-tiimimme tueksi koko työsuhteesi ajalle. Meiltä saat myös laadukkaat ja kestävät työvaatteet, joissa mielellään tekee työtä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Otamme yhteyttä hakijoihin jo hakuajan aikana, joten lähetä reippaasti hakemuksesi tulemaan! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi
040 775 1055 (arkisin 10-16)

Avainsanat: kivirakentaja, kivimies, viherrakentaminen, vihertyöt, maanrakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.