Kivirakentaja pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 18.6.2023

Hei sinä kivimies! Huomasitko, että etsimme juuri sinua!

Löytyykö sinulla kokemusta kivitöistä ja viherrakentamisesta? Haluatko työskennellä pääkaupunkiseudulla vaihtelevien työtehtävien parissa? Haemme tällä hetkellä asiakasyrityksellemme osaavia kivirakentajia pääkaupunkiseudulle. Töitä on tarjolla ympäristö- ja piharakentamisessa, ja erityisesti kivenrakennuksessa. Jos sinulla löytyy kokemusta ja osaamista näistä töistä, saatat olla juuri etsimämme henkilö! 

Työnkuva:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan kivirakentajan monipuoliset työtehtävät, kuten piha-, katu- ja torikivetykset, mittaustyöt, asennus- muotoilutyöt, huolto kivimiehen erikoistyökaluja käyttäen, pohjarakenteet, kivien kanto ja hiekan levitys. Työnkuva vois myös sisältää muitakin tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Etsimme tekijöitä, joilta löytyy aikaisempaa työkokemusta kivitöistä ja viherrakentamisen työtehtävistä. Arvostamme työpiirustusten lukutaitoa, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Tämän lisäksi toivomme, että sinulla löytyy säänkestävä asenne, ja että pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. Myös oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Edellytämme myös:

  • täysi-ikäisyyttä 
  • suomen kielen taitoa
  • voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
  • hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta tehdä raskasta työtä

Tarjoamme sinulle:

Erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa! Tämän lisäksi saat infra-alan työehtosopimuksen mukaisen palkan, sekä laadukkaat työvarusteet, joissa on työnteko sujuu moitteetta. HR-tiimimme on myös tukenasi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajan.

Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi heti tulemaan! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-trainee, Olga Malyavko 
olga.malyavko@workpower.fi

Avainsanat: kivirakentaja, kivimies, viherrakentaminen, vihertyöt, maanrakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus