Kivirakentaja pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 23.3.2023

Hei sinä kivimies! Huomasitko, että etsimme juuri sinua!

Löytyykö sinulla kokemusta kivitöistä ja viherrakentamisesta? Haluatko työskennellä pääkaupunkiseudulla? Haemme tällä hetkellä asiakasyrityksellemme osaavia kivirakentajia pääkaupunkiseudulle. Töitä on tarjolla ympäristö- ja piharakentamisessa, ja erityisesti kivenrakennuksessa. Jos sinulla löytyy kokemusta ja osaamista näistä töistä, laita ihmeessä hakemuksesi tulemaan jo tänään!

Työnkuva:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan kivirakentajan monipuoliset työtehtävät, kuten piha-, katu- ja torikivetykset, mittaustyöt, asennus- muotoilutyöt, huolto kivimiehen erikoistyökaluja käyttäen, pohjarakenteet, kivien kanto ja hiekan levitys. Työnkuva vois myös sisältää muitakin tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Etsimme tekijöitä, joilla löytyy aiempaa käytännön kokemusta erilaisista kivitöistä ja viherrakentamisen työtehtävistä. Pidämme korkeassa arvossa työpiirustusten lukutaitoa, oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkistä asennetta työntekoon. Tämän lisäksi toivomme, että sinulla löytyy säänkestävä asenne, ja että pystyt työskentelemään itsenäisesti. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto on tärkeää. Työssä toimiminen vaatii myös täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, mutta ei ole välttämätöntä työn kannalta. 

Saat meiltä:

Tässä on oiva mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa! Tämän lisäksi saat infra-alan työehtosopimuksen mukaisen palkan, sekä laadukkaat työvarusteet, joissa on mukava työskennellä. HR-tiimimme on myös tukenasi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle.

Haastattelemme hakijoita hakuaikana, joten älä odota, vaan laita hakemuksesi heti tulemaan! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
Puh. 040 1985588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: kivirakentaja, kivimies, viherrakentaminen, vihertyöt, maanrakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!