Kirvesmies

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 9.10.2022

Huomio rakennusalan ammattilaiset! Etsitkö töitä Uudenmaan alueelta? Jos vastasit kyllä, hae meille! Etsimme työhöntarttuvia kirvesmiehiä asiakasyrityksillemme Uudellemaalle. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Olet kokenut ja rautainen ammattilainen, joka kykee työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissä. Työssä olet ahkera ja joustava omatoimisuutta unohtamatta. Edellytämme rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä kertynyttä kokemusta kirvesmiehen eri työtehtävistä. Toivomme sinulta löytyvän myös omia työkaluja. Työmaat eivät välttämättä sijaitse aina julkisen liikenteen varrella, joten oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Tarjoamme sinulle:

Meillä työskennellessäsi pääset tekemään monipuolisesti eri kirvesmiehen työtehtäviä. Palkkaus toteutuu rakennusalan työehtosopimuksen sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tarjoamme myös turvalliset työvaatteet sekä mukavan HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan jo tänään! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusala, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.