Kirvesmies SYKSY 2022

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 31.8.2022

Moikka! Oletko kirvesmies, jolla löytyy useamman vuoden työkokemus kirvesmiehen tehtävistä? Haluatko työskennellä Uudenmaan alueella? Jos vastasit kyllä näihin kysymyksiin, olet oikea henkilö meille! Etsimme tulevalle syksylle 2022 kokeneita ja työhöntarttuvia kirvesmiehiä asiakasyrityksillemme Uudellemaalle. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Haemme kokeneita ammattilaisia, jotka pystyvät työskentelemään kirvesmiehen tehtävissä tehokkaasti sekä itsenäisesti, että tiimissä. Edellytämme hakijoilta ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta työntekoon, sekä rakennuspiirrustusten lukutaitoa. Työkohteet ovat uudis-, rivitalo- ja kerrostalokohteita, joten toivomme, että sinulla löytyy kokemusta uudisrakentamisesta. Tämän lisäksi toivomme, että meidän hakijoilla löytyy omia työkaluja. Katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuus, sillä työmaat eivät aina sijaitse julkisen liikenteen varrella. Tehtävässä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle:
Me tarjoamme sinulle kirvesmiehen monipuolisia työtehtäviä, sekä rakennusalan työehtosopimuksen mukaista palkkaa osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tarjoamme myös laadukkaat ja turvalliset työvaatteet, sekä mukavan HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Me haastattelemme hakijoita jo kesän aikana, joten laitathan hakemuksesi heti tulemaan! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
040 198 5588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusala, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.