Kirvesmies

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.10.2021

Oletko mestaritekijä perustusvaiheessa? Vai täyttä timanttia viimeistelyssä? 

Syksy on täällä ja niin myös asiakkaiden ammattilaisten tarve työkohteisiin! Asiakkaillamme on alkamassa useita uusia kohteita, joihin kaivataan perustusvaiheen ammattilaisia. Näiden lisäksi luovutusvaiheet uudiskohteissa alkavat, joten tarkkasilmäisiä viimeistelyvaiheen tekijöitä kaivataan!

Mikä on just sun ammattialaa? Kerro se meille niin voit olla jo heti seuraavana päivänä hommissa! Sinun tulee huolehtia ainoastaan voimassa olevasta työturvallisuuskortista, me hoidamme loput! Tulet saamaan vuokratyösuhteen kaikki edut, esimerkiksi saat itse valita työkohteet joihin lähdet, voit pitää vapaapäiväsi halutessasi sekä maksamme aina osaamistasi vastaavaa palkkaa matkakorvauksineen. Työvarusteet saat mukaasi toimistoltamme perehdytyksen mukana!

Hei, nyt pikaisesti meille tulemaan tietoja itsestäsi ja saadaan sulle uudet tuulet tulevalle syksylle!

Rerkytointia hoitaa Jenna Rantanen p. 040 667 9544

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.