Kirvesmies, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä, Laukaa

Haku päättyy 31.3.2023

Hei! Oletko rakennusalan monipuolinen osaaja, jolla on jo kokemusta alasta joitakin vuosia?  Etsimme osaavia kirvesmiehiä kesäkaudelle 2023!

Kesätyö 2023 haku on käynnistynyt! Haemme asiakkaillemme kirvesmiehiä Jyväskylän sekä sen lähiseutujen alueelle.

Työnkuvaasi kuuluu laajasti erilaisia tehtäviä rakentamisen eri työvaiheista uudis- ja saneerauspuolella. Työtehtävät vaihtelevat asiakasyrityksien työmaiden mukaan, joten sinulla on mahdollisuus päästä tekemään monipuolisesti timpurin töitä. Osaamista sinulta voi löytyä esimerkiksi ikkunoiden ja ovien asentamisesta, listoituksesta, eristämisestä, kapseloinnista, paneloinnista sekä levytyksestä. Kokemus muun muassa väliseinien teosta ja pienistä valutöistä on plussaa. Kerrothan meille hakemuksessasi millaista osaamista sinulta löytyy, niin katsomme työmaita kokemuksesi mukaan.

Toivomme, että osaat itsenäisesti tehdä rakentamisen eri työvaiheiden töitä sekä olet oma-aloitteinen ja tarkka työntekijä. Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Katsomme myös eduksi oman auton käyttömahdollisuuden, sillä työmaat saattavat sijaita julkisen liikenteen ulottumattomissa. 

Työllistyt Workpowerin kautta vuokratyösopimukseen ja töiden kestot vaihtelevat asiakkaidemme tilausten mukaan. Työskentely meidän kautta mahdollistaa sinulle tilaisuuden verkostoitua alan yritysten kanssa. Hyvälle tekijälle voi löytyä töitä myös kesän jälkeenkin! Palkkaus perustuu talonrakennusalan TESiä hyödyntäen sekä huomioiden aiemman työkokemuksesi.

Laita hakemusta järjestelmän kautta tulemaan jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen sekä tilausten mukaan.

Lisätietoja:

Anniina Jussila, HR-koordinaattori
anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori
heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Avainsanat: kirvesmies, rakennusala, Jyväskylä, Keski-Suomi, työpaikka, avoimet työpaikat

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!