Kirjanpitäjä

Kokoaikainen

Nousiainen, Paimio, Rusko, Sauvo, Turku, Tarvasjoki, Raisio, Vehmaa, Naantali, Mynämäki, Parainen, Lieto, Kaarina, Pöytyä, Masku, Aura, Koski Tl, Marttila

Haku päättyy 4.12.2022

Onko sinulla haussa uudet haasteet ja kehittymismahdollisuudet kirjanpidon mielenkiintoisissa tehtävissä?

Haemme asiakkaallemme Turkuun kirjanpitäjää. 

Työnkuvaus: 
Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä tilitoimistossa vastaat kirjanpidon kokonaisprosessista. Perustehtävien lisäksi työtehtäviisi voi kuulua myös muut taloushallinnon osa-alueet kuten raportointi ja maksuliikenne. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään asiakkaiden sähköisiä taloushallintopalveluja. Toivomme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi tai KTM) ja työkokemusta kirjanpidon tehtävistä. Sinulta tulisi löytyä joustavuutta, kiinnostusta kehittyä työssäsi sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Katsomme eduksi tilinpäätöstaidon. Hakijan osaamistaso huomioiden, työssä on etätyömahdollisuus. 

Lisäksi toivomme sinulta:
– Asiakaspalveluhenkisyyttä 
– Tunnollisuutta
– Itsenäistä otetta työhön
– IT-taitoja sekä järjestelmäosaamista

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja pääset osaksi ammattitaitoista ja toinen toisiaan tukevaa kirjanpitotiimiä. Asiakkaan arvoihin kuuluu henkilökunnan hyvinvointi, osaaminen ja laadukas palvelu. 

Kiinnostuitko?

Lähetä meille CV:llä varustettu hakemuksesi hakuilmoituksen kautta. 

Heräsikö kysyttävää?Kysymyksiin vastaa HR-konsultti Eve Uusisalo, eve.uusisalo@workpower.fi, p. 040 655 2232.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!