Kirjanpitäjä

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 14.8.2022

Onko sinulla haussa uudet haasteet ja kehittymismahdollisuudet kirjanpidon mielenkiintoisissa tehtävissä?

Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun kirjanpitäjää. 

Työnkuvaus: 
Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä tilitoimistossa vastaat kirjanpidon kokonaisprosessista. Perustehtävien lisäksi työtehtäviisi voi kuulua myös muut taloushallinnon osa-alueet kuten raportointi ja maksuliikenne. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään asiakkaiden sähköisiä taloushallintopalveluja. Toivomme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi tai KTM) ja muutaman vuoden työkokemusta kirjanpidon tehtävistä. Sinulta tulisi löytyä joustavuutta, kiinnostusta kehittyä työssäsi sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Katsomme eduksi tilinpäätöstaidon. Hakijan osaamistaso huomioiden, työssä on etätyömahdollisuus. 

Lisäksi toivomme sinulta:
– Asiakaspalveluhenkisyyttä 
– Tunnollisuutta
– Itsenäistä otetta työhön
– IT-taitoja sekä järjestelmäosaamista

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja pääset osaksi ammattitaitoista ja toinen toisiaan tukevaa kirjanpitotiimiä. Asiakkaan arvoihin kuuluu henkilökunnan hyvinvointi, osaaminen ja laadukas palvelu. 

Kiinnostuitko?

Lähetä meille CV:llä varustettu hakemuksesi hakuilmoituksen kautta. 

Heräsikö kysyttävää?Kysymyksiin vastaa HR-konsultti Eve Uusisalo, eve.uusisalo@workpower.fi, p. 040 655 2232.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.