Kirjanpitäjä tilitoimistoon

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 13.10.2022

Työ nykyaikaisessa ja digitaalisessa toimintaympäristössä. Uudet haasteet ja kehittymismahdollisuudet kirjanpidon mielenkiintoisissa tehtävissä. Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta, jonka haluaisit ottaa urallasi?

Etsimme kirjanpitäjiä erilaisilla kokemus- ja osaamistaustoilla asiakkaillemme tilitoimistoihin Uudenmaan alueelle

Meillä WorkPowerilla on asiakkaina useita kotimaisia sekä kansainvälisiä tilitoimistoja, jotka etsivät joukkoonsa kirjanpidon osaajia. Mikäli sinulla on jo muutaman vuoden kokemus kirjanpidon parista ja työskenteleminen tilitoimistoympäristössä kiinnostaa, ilmianna itsesi meille! Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä heti, kun juuri sinulle sopiva kirjanpitäjän tehtävä aukeaa. 

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä tilitoimistossa vastaat kirjanpidon kokonaisprosessista tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Perustehtävien lisäksi tehtäviin voivat kuulua esimerkiksi käyttöomaisuuskirjanpito, vuokra- ja rahoitussopimukset sekä myös muut taloushallinnon osa-alueet kuten raportointi, ostoreskontran hoito ja maksuliikenne.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:

  • Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista, muutaman vuoden työkokemusta kirjanpidon tehtävistä sekä tilinpäätöstaitoa
  • Aikaisempi kokemus tilitoimistossa työskentelystä on eduksesi
  • Alalle soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi tai KTM
  • Täsmällistä työskentelyotetta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä halua neuvoa asiakkaita erilaisissa kirjanpidon kysymyksissä
  • Erinomaisia IT-taitoja sekä järjestelmäosaamista
  • Halua kehittää omaa ammatillisuutta ja kehittyä kirjanpidon parissa modernissa tilitoimistoympäristössä

Asiakasyrityksemme tarjoavat sinulle:

Työpaikan nykyaikaisessa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää kirjanpidon osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tilitoimistot tarjoavat usein uramahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen kirjanpidon lisäksi eri taloushallinnon tehtävien parissa. Automatiikan lisääntyessä tilitoimiston tehtäväkuva ei rajoitu ainoastaan rutiinitehtäviin, vaan saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi mm. järjestelmien kehittämisen, robotiikan ja asiakaspalvelun parissa. Asiakasyrityksemme tarjoavat tehtävään perehdytyksen sekä innostuneen ja motivoituneen työyhteisön tuen. Useimmissa asiakasyrityksissämme sinulla mahdollisuus työskennellä osittain myös etänä. 

Hakuprosessi:

Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun, mikäli profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

HR-konsultti Elina Hynninen vastaa mielellään kysymyksiisi: elina.hynninen@workpower.fi. 

 

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpitäjä, tilinpäätös, ostoreskontra, maksuliikenne, raportointi, tilitoimisto

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.