Kirjanpitäjä tilitoimistoon

Kokoaikainen

Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Valkeakoski, Ylöjärvi, Vesilahti, Tampere, Nokia

Haku päättyy 31.3.2023

Työ nykyaikaisessa ja digitaalisessa toimintaympäristössä. Uudet haasteet ja kehittymismahdollisuudet kirjanpidon mielenkiintoisissa tehtävissä. Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta, jonka haluaisit ottaa urallasi?

Etsimme kirjanpitäjiä erilaisilla kokemus- ja osaamistaustoilla asiakkaillemme tilitoimistoihin Pirkanmaan alueelle

Meillä WorkPowerilla on asiakkaina useita kotimaisia sekä kansainvälisiä tilitoimistoja, jotka etsivät joukkoonsa kirjanpidon osaajia. Mikäli sinulla on jo muutaman vuoden kokemus kirjanpidon parista ja työskenteleminen tilitoimistoympäristössä kiinnostaa, ilmianna itsesi meille! Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä heti, kun juuri sinulle sopiva kirjanpitäjän tehtävä aukeaa. 

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä tilitoimistossa vastaat kirjanpidon kokonaisprosessista tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Perustehtävien lisäksi tehtäviin voivat kuulua esimerkiksi käyttöomaisuuskirjanpito, vuokra- ja rahoitussopimukset sekä myös muut taloushallinnon osa-alueet kuten raportointi, ostoreskontran hoito ja maksuliikenne.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:

  • Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista, muutaman vuoden työkokemusta kirjanpidon tehtävistä sekä tilinpäätöstaitoa
  • Aikaisempi kokemus tilitoimistossa työskentelystä on eduksesi
  • Alalle soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi tai KTM
  • Täsmällistä työskentelyotetta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä halua neuvoa asiakkaita erilaisissa kirjanpidon kysymyksissä
  • Erinomaisia IT-taitoja sekä järjestelmäosaamista
  • Halua kehittää omaa ammatillisuutta ja kehittyä kirjanpidon parissa modernissa tilitoimistoympäristössä

Asiakasyrityksemme tarjoavat sinulle:

Työpaikan nykyaikaisessa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää kirjanpidon osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tilitoimistot tarjoavat usein uramahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen kirjanpidon lisäksi eri taloushallinnon tehtävien parissa. Automatiikan lisääntyessä tilitoimiston tehtäväkuva ei rajoitu ainoastaan rutiinitehtäviin, vaan saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi mm. järjestelmien kehittämisen, robotiikan ja asiakaspalvelun parissa. Asiakasyrityksemme tarjoavat tehtävään perehdytyksen sekä innostuneen ja motivoituneen työyhteisön tuen. Useimmissa asiakasyrityksissämme sinulla mahdollisuus työskennellä osittain myös etänä. 

Hakuprosessi:

Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun, mikäli profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

HR- konsultti Jonna Kanerva / jonna.kanerva@workpower.fi

 

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpitäjä, tilinpäätös, ostoreskontra, maksuliikenne, raportointi, tilitoimisto

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!