Kirjanpitäjä tilitoimistoon

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 30.6.2022

Etsimme kirjanpitäjiä eri tilitoimistoihin Jyväskylän alueella. 

Mitä etsimme? 

Mahdollisuuksia on monia ja työnkuvaa räätälöidään sen mukaan mitä haluat tehdä. Työtehtävät voivat olla asiantuntijatehtäviä mm. kirjanpidon, tilinpäätösten tai verotuksen alueilla. Toivomme, että osaat hyvin eri taloushallinnon ohjelmia ja haluat työltä nopeaa tempoa ja vaihtelevia asiakkuuksia. Asiantuntijana olet tottunut tuomaan ideoitasi esiin ja haluat kehittää sekä kehittyä. Myös palvelualttius ja innostus alaan saa näkyä työssä. 

Mitä tarjoamme? 

Tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille. Tässä haussa saat itse vaikuttaa siihen millaiseen työhön haluat työllistyä. Yhdellä haulla olet mukana useammassa haussa. Työ voi olla etätyötä, hybridityötä tai toimistolla tehtävää työtä. Työajat ovat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin virka-aikaan. 

Hakuprosessi:

Kirjapitäjän rekrytoinneissa WorkPower on mukana haastatteluvaiheessa, työsopimus tehdään suoraan työnantajan kanssa. Ota siis rohkeasti yhteyttä, lähetä meille CV tai soita niin viedään asiaa eteenpäin. 

Yhteystiedot:

Elina Forssell, HR-konsutti

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.