Kirjanpitäjä, Lahti

Lahti

Haku päättyy 21.10.2021

Etsitkö uusia haasteita kirjanpidon parista ja sinua kiinnostaa tilitoimistoympäristössä työskentely? Mikäli olet huolellinen sekä numerotarkka kirjanpitäjä etsimässä uusia haasteita, kannattaa jatkaa lukemista. Haemme säännöllisesti kirjanpitäjiä tilitoimistoihin asiakkaillemme Lahteen. Kun olet osana järjestelmäämme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva kirjanpidon työtehtävä aukeaa.

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä tilitoimistossa vastaat kirjanpidon kokonaisprosessista tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Perustehtävien lisäksi tehtäviin voivat kuulua esimerkiksi käyttöomaisuuskirjanpito, vuokra- ja rahoitussopimukset sekä myös muut taloushallinnon osa-alueet kuten raportointi, ostoreskontran hoito ja maksuliikenne.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:

– Muutaman vuoden työkokemusta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja ymmärrystä taloushallinnon prosesseista

– Alalle soveltuvaa koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi, KLT tutkinto katsotaan eduksesi

– Intoa hoitaa tehtävät täsmällisesti ja vastuuntuntoisesti

– Halua kehittää omaa ammatillisuutta ja kehittyä taloushallinnon tehtävissä

– Asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää järjestelmäosaamista

– Aikaisempaa työkokemusta tilitoimistosta 

Asiakasyrityksemme tarjoavat sinulle:

Työpaikan nykyaikaisessa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää kirjanpidon osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tilitoimistot tarjoavat usein uramahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen kirjanpidon lisäksi eri taloushallinnon tehtävien parissa. Automatiikan lisääntyessä tilitoimiston tehtäväkuva ei rajoitu ainoastaan rutiinitehtäviin, vaan saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi mm. järjestelmien kehittämisen, robotiikan ja asiakaspalvelun parissa. Asiakasyrityksemme tarjoavat tehtävään perehdytyksen sekä innostuneen ja motivoituneen työyhteisön tuen. Useimmissa asiakasyrityksissämme sinulla mahdollisuus työskennellä osittain myös etänä. 

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja suosittelijoineen ja kerro meille kirjanpidon osaamisestasi. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi tehtävään vain tämän hakuilmoituksen kautta. 

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun, mikäli profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Mikäli sinulla herää jotakin kysyttävää tehtävään liittyen, HR-konsultti Heta Rohkimainen vastaa mielellään kysymyksiisi heta.rohkimainen@workpower.fi.

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpitäjä, tilinpäätös, ostoreskontra, maksuliikenne, raportointi, tilitoimisto

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.