fbpx

Kirjanpitäjä kiinteistöalan yritykseen Helsinkiin

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 22.9.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme kirjanpitäjää kasvavaan kiinteistöalan yritykseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet monipuolisessa kirjanpidon, tilinpäätöksen sekä verotuksen tehtävissä. Toimit itsenäisessä roolissa osana tiimiä ja olet kiinteästi yhteistyössä eri sidosryhmiin. 

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

– Useamman vuoden kokemusta kirjanpidosta sekä ymmärrystä tilinpäätöksistä, aikaisempi kokemus pörssiyhtiöiden ja kiinteistöalan kirjanpidosta ovat eduksesi

– Tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. tradenomi tai KTM)

– Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen osaamista

– Hyviä vuorovaikutustaitoa työskennellä osana tiimiä ja eri sidosryhmien kanssa

– Näppäryyttä käyttää erilaisia taloushallinnon järjestelmiä, Procountor osaaminen on eduksesi

– Halua oppia uutta ja kehittyä taloushallinnon tehtävissä

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Tuleva toimistosi sijaitsee Helsingissä ja tulet osaksi tiivistä taloushallinnon tiimiä. Pääset kehittymään mielenkiintoisten kirjanpidon tehtävien parissa kasvavassa yrityksessä. Asiakas tarjoaa joustavat työajat, modernit työskentelyvälineet sekä kattavat henkilöstöedut. Työllistyt suoraan asiakasyrityksellemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta mahdollisuudelta?

Rekrytointi toteutetaan rekrytointitoimeksiantona WorkPower Oy:n kanssa, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat WorkPowerin kautta. Liitäthän hakemukseen englanninkielisen ansioluettelosi ja hakukirjeesi palkkatoiveineen ja suosittelijoineen. Aloitamme hakijoiden etähaastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pikaisesti.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Heta Rohkimainen: heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpito, tilinpäätös, verotus, Procountor

 

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.