Kirjanpitäjä

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 12.2.2023

Haemme nyt asiakkaallemme Jyväskylään kirjanpitäjää. 

Työnkuva:

Työtä voi tehdä sinun elämäntilanteesi parhaiten sopivalla tavalla joko kokoaikaisena, tai osa-aikaisena työntekijänä. Tehtävänkuvaan kuuluu kirjanpidon perustehtävien lisäksi myös tilinpäätökset sekä muut taloushallinnon osa-alueet kuten raportointi, palkanmaksu sekä ostoreskontran hoito ja maksuliikenne. Tärkeimpänä työkaluna käytetään Netvisoria, mistä toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta. Myös toisten kirjanpitäjien neuvonta ja tukeminen on tärkeä osa tehtävää. Yrityksellä on laaja ja monipuolinen asiakaskunta ja sen myötä sinulle kootaan osaamistasi, aiempaa kokemustasi ja motivaatiotasi parhaiten vastaavat asiakkaat. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– Hyviä IT-taitoja sekä järjestelmäosaamista erityisesti Netvisorista

– Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista

– Parin vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä osakeyhtiö- ja toiminimiasiakkuuksien parissa

– Tilinpäätöstaitoa

– Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Paras mahdollinen asiakaskokemus on toimintamme keskiössä, joten toivomme sinulta asiakaspalveluhenkistä otetta työhösi. Tämän lisäksi toivomme hakijalta hyvää oppimiskykyä, täsmällistä työskentelyotetta ja kykyä hallita kokonaisuuksia.  Käytössä oleva järjestelmä on Netvisor, mutta myös muiden taloushallinto-ohjelmistojen osaamisesta on hyötyä.

Mitä työ tarjoaa:

Jokainen työntekijä tekee töitä itsenäisesti mutta myös yhdessä, toisia tuuraten ja tietoa jakaen. Osaamistasi arvostetaan ja mahdollistetaan kehittymistäsi alalla. Yrityksessä panostetaan hyvään asiakaskokemukseen ja hyvä tekemisen meiniki on tärkeää kaikissa tilanteissa. Yritys tarjoaa työntekijöilleen kattavat työsuhde-edut, joustavat työajat ja modernit työvälineet.

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja suosittelijoineen ja kerro meille kirjanpidon osaamisestasi. Haastattelemme jo hakuajalla.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Ole rohkeasti yhteydessä:

HR-Konsultti Santeri Lahdelma

santeri.lahdelma@workpower.fi/040 688 6545

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!