Kirjanpitäjä

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 17.7.2022

Haemme nyt asiakkaallemme Jyväskylään kirjanpitäjää. 

Työnkuva:

Tehtävänkuvaan kuuluu kirjanpidon perustehtävien lisäksi myös tilinpäätökset sekä muut taloushallinnon osa-alueet kuten raportointi, palkanmaksu sekä ostoreskontran hoito ja maksuliikenne. Myös toisten kirjanpitäjien neuvonta ja tukeminen on tärkeä osa tehtävää. Yrityksellä on laaja ja monipuolinen asiakaskunta ja sen myötä sinulle kootaan osaamistasi, aiempaa kokemustasi ja motivaatiotasi parhaiten vastaavat asiakkaat. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– Hyviä IT-taitoja sekä järjestelmäosaamista

– Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista

– Parin vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä osakeyhtiö- ja toiminimiasiakkuuksien parissa

– Tilinpäätöstaitoa

– Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Paras mahdollinen asiakaskokemus on toimintamme keskiössä, joten toivomme sinulta asiakaspalveluhenkistä otetta työhösi. Tämän lisäksi toivomme hakijalta hyvää oppimiskykyä, täsmällistä työskentelyotetta ja kykyä hallita kokonaisuuksia.  Käytössä oleva järjestelmä on Visma Fivaldi, mutta myös muiden taloushallinto-ohjelmistojen osaamisesta on hyötyä. Työssäsi tarvitset myös englanninkieltä. 

Mitä työ tarjoaa:

Yrityksen toimisto sijaitsee Jyväskylässä ja työskentelytilat ovat valoisat ja viihtyisät. Jokainen työntekijä tekee töitä itsenäisesti mutta myös yhdessä, toisia tuuraten ja jakaen tietoa ja osaamista aktiivisesti ja avoimesti. Yrityksessä panostetaan hyvään asiakaskokemukseen ja hyvä tekemisen meiniki on tärkeää kaikissa tilanteissa. Yritys tarjoaa työntekijöilleen kattavat työsuhde-edut, joustavat työajat ja modernit työvälineet.

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja suosittelijoineen ja kerro meille kirjanpidon osaamisestasi. Haastattelemme jo hakuajalla.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Ole rohkeasti yhteydessä:

HR-koordinaattori, santeri.lahdelma@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.