Kirjanpitäjä Jyväskylään!

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 21.4.2024

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme uutta koko- tai osa-aikaista osaavaa kirjanpitäjä vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään! 

 

Työnkuva lyhyesti:

Työtehtäviisi kirjanpitäjänä kuuluvat monipuoliset taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävät, kuten verotus, reskontra, palkanlaskenta, tilinpäätökset, sekä muut yleiset toimistotehtävät. Työnkuva sisältää aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin sähköpostitse ja puhelimitse, sekä tiivistä työskentelyä erilaisten taloushallinnon sähköisten ohjelmistojen kanssa (Netvisor & Procountor), joten aikaisempi järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi tässä tehtävässä. Perehdytysjakson jälkeen mahdollisuus myös etätyöskentelyyn. Aloitus nopealla aikataululla/sopimuksen mukaan, heti oikean henkilön löydyttyä!

Mitä toivomme sinulta: 

  • Ymmärrystä ja kiinnostusta taloushallinnon, sekä kirjanpidon erilaisista prosesseista & työtehtävistä
  • Ohjelmisto-osaamista: Netvisor & Procountor
  • Soveltuvaa koulutustaustaa ja mielellään ainakin parin vuoden kokemusta taloushallinnon vastaavista tehtävistä & tilinpäätöstaitoisuutta
  • Järjestelmällistä, tarkkaa ja itseohjautuvaa työotetta

 Mitä tarjoamme sinulle:

  • Hyvän perehdytyksen ja kilpailukykyisen palkan.
  • Vakituisen työsuhteen suoraan asiakkaamme omilla kirjoilla!
  • Tiiviin työyhteisön & mukavat työkaverit, sekä monipuolisen ja kehittävän työnkuvan.

 

Miten edetä?: Tuntuuko, että tässä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi? Jätä meille pikimmiten hakemuksesi, jossa kerrot meille enemmän itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tehtävästä tai hakemisesta? 

Autan mielelläni mieltä askarruttavissa asioissa!

HR-konsultti Santeri Lahdelma

Santeri.lahdelma@workpower.fi

0406886545

 

Ilmoitusnumero: 97127280

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus